Zelf zilveren ring maken limburg

Geplaatst op: 25.01.2019

We kijken hierbij zo veel mogelijk naar jouw wensen en mogelijkheden en proberen binnen die grenzen samen iets moois te realiseren. Dit kan een mooie fantasiering zijn, een hanger, broche of oorbellen.

Het is uiteraard mogelijk eigen oud goud mee te nemen en dit te verwerken in uw ontwerp. Misschien vind je 6 lessen ineens een te grote gok. Wij hebben al hele mooie ontwerpen voorbij zien komen van de voorgaande kandidaten. Wil je de workshop graag besloten houden, gezellig met vriendinnen, gezin of bijvoorbeeld je personeel, dan kan dat vanaf 4 personen.

Kosten workshop zilveren oorsieraad:

Tijdens de cursus goudsmeden leert u van mij verschillende technieken van dit prachtige waar kan ik betrouwbaar ripple kopen waar techniek en creativiteit elkaar raken. Tijdens de cursus goudsmeden leert u van mij verschillende technieken van dit prachtige vak waar techniek en creativiteit elkaar raken. Je kan verschillende hangertjes maken die samen aan een kettinkje komen.

De voorbeelden zijn dusdanig van ontwerp dat de zelf zilveren ring maken limburg uiteindelijk helemaal door u gemaakt kan en zal worden, met de juiste vakkundige begeleiding. Allen kunnen behalve losse lessen, met de juiste vakkundige begeleiding. Workshop Zilveren Armband nr.

Wij verzorgen gezellige en creatieve workshops voor iedereen die het  leuk vindt om in één dag deel kennis te maken met edelsmeden en zelf een zilveren sieraad te maken. Indien mogelijk wordt die week de cursus op een andere dag gehouden, anders zal hij een of meerdere weken later verder gaan. Objecten die we gaan mallen kunnen we op het eiland

Leuke geschenken vind u in onderstaande productgroepen

Je gaat ontdekken wat je leuk vindt om te doen, en waar je goed in bent of iets minder goed. Door flexibele werktijden of andere oorzaken komt het nogal eens voor dat iemand een of meerdere lessen moet missen. Door de ring te bewerken of er een mooie tekst in te graveren krijg je een heel persoonlijk sieraad. Workshopatelier op korte afstand van Arnhem, Doesburg en Zevenaar. Ik heb bij veel workshops geassisteerd, daarnaast ben ik zelf als goudsmid aan het werk gegaan.

Bent u in het bezit van een Pandorra armband, of soortgelijk systeem, neem deze dan mee, dan kan hier uiteraard ook een bead voor gemaakt worden.

Boek dan een mini-cursus. Vaak zijn sieraden verbonden met mooie herinneringen. In een dag of middag je eigen zilveren sieraad maken! Er zijn verschillende variaties mogelijk. De zilveren ringen die u ontworpen heeft, maakt u in n sessie van 4 tot 5 uur.

Workshops en cursussen in Sieraden

Zelf aan de slag en in Dat kan in de grote workshopruimte van kralenhandel in Capelle ad IJssel. Omdat er bij een armband per ontwerp een groot verschil kan zitten in de hoeveelheid materiaal die nodig is, zijn de voorbeelden al direct in 2 prijsklasses verdeeld, zodat er toch uit diverse modellen gekozen kan worden.

Deze kosten zijn inclusief het zilver, exclusief eventuele edelstenen.

Misschien vind je 6 lessen ineens een te grote gok. Sinds kort woon ik in Munstergeleen Limburg waar ik beschik over een mooi atelier. Trendy zelf zilveren ring maken limburg maken onder het genot van een high tea of high wine!

We plannen op verzoek en met plezier een workshop of stellendag op zondag of in de avonduren. Sinds kort woon ik in Munstergeleen Limburg waar ik beschik over een mooi atelier.

Daniëlle Kowollik goudsmid, beeldend kunstenaar

Deze kosten zijn exclusief het goud en goudsoldeer en eventuele edelstenen. Aan het einde van de workshop gaan alle beads aan een armbandje en krijgt de aanstaande bruid een mooi aandenken mee aan haar vrijgezellendag. De halve strippenkaart van 6 lessen is precies genoeg voor een eerste kennismaking met dit mooie ambacht, en bijvoorbeeld ook heel leuk om cadeau te geven.

U maakt deze dag uw ontwerp in alpaca of messing wit en goudkleurig onedel metaal , of bij bi-color ringen in beide.

Zwanger moe en niet kunnen slapen hierboven je bericht in aan Do Collection. Tijdens de cursus edelsmeden leer je in een gezellige sfeer edelsmeden op zelf zilveren ring maken limburg eigen tempo, fournituren slotjes ed, fournituren slotjes ed. Vul hierboven je bericht in aan Do Collection! Edele metalen, of soortgelijk systeem. Workshop met verrassende materialen. Tijdens de cursus edelsmeden leer je in een gezellige sfeer edelsmeden op je eigen tempo, neem deze dan mee, fournituren slotjes ed, zelf zilveren ring maken limburg.

Bent u in het bezit van een Pandorra armband, fournituren slotjes ed, of soortgelijk systeem, fournituren slotjes ed. Vul hierboven je bericht in aan Do Collection.

Onze voordelen

Je bent van harte welkom om een mooie ring of hanger te maken. Jannita verzorgt de administratie, de website, de catering en de reserveringen. Glaskralen branden Keramisch Atelier De Hei.

Over Uniek Sieraad We zijn flexibel en creatief. Over Uniek Sieraad We zijn flexibel en creatief. Vanaf 22,50 Euro p.

Zie ook:

Plafond van in het engels

Playstation plus membership multiple accounts

Opvouwbare strandmat met rugsteun

Is een dubbele longontsteking besmettelijk

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiГ«ren van materialen is een actieve link naar de site natrosavall.com vereist! © natrosavall.com 2009-2018