Woord zoeken op pagina mac

Geplaatst op: 07.11.2018

Typ in het vak Vervangen door de vervangende tekst. Tìm kiếm một từ trên trang web , العربية: Pesquisar uma Palavra numa Página da Internet , Deutsch:

Cookies maken wikiHow beter. Deze applicatie wordt bij de meeste versies van Mac OS automatisch bijgeleverd. Klik bovenaan het dialoogvenster Zoeken en vervangen op Vervangen en klik in het vak Zoeken naar , maar typ hier niets. Klik in het snelmenu met zoekopties op Geavanceerd zoeken en vervangen. Je kunt een los woord of een zin intypen.

Typ de vervangende tekst in het vak Vervangen door.

Typ het woord dat je wilt vinden achter het adres van de website. Klik op de knoppen Volgende en Vorige in het zoekvenster om de zoekresultaten te bekijken! De browser gaat tijdens het typen al zoeken naar overeenkomstige zoekresultaten. U zoekt Optie Bijvoorbeeld En willekeurig teken!

De browser gaat tijdens het typen al zoeken naar overeenkomstige zoekresultaten, woord zoeken op pagina mac.

Als het selectievakje Jokertekens gebruiken niet wordt weergegeven, klikt u op. Bijna elke webbrowser heeft een hulpmiddel waarmee je een pagina kunt scannen op woorden of zinnen.
  • Wanneer u tekst vervangt, is het beter om op Vervangen te klikken in plaats van op Alles vervangen. Gebruik aanhalingstekens als je wilt dat Google zoekt naar een exact woord of exacte zin.
  • U kunt ook zoeken naar speciale opmaakkenmerken zoals de opmaak van tekens en alinea's , stijlen en markeringen, en deze opmaak vervangen zonder de tekst te wijzigen.

Snelkoppelingen voor de adresbalk

Exact n vermeldingen van een teken of uitdrukking. Op een Mac met maar één muisknop kun je tegelijkertijd Control ingedrukt houden en met twee vingers tegelijk op het touchpad klikken of tappen.

Als u een vorige zoekactie wilt selecteren, klikt u op. Klik in het snelmenu Opmaak op de opmaakkenmerken die u wilt zoeken. Klik op Alles vervangen of op Vervangen.

  • Klik op Alles vervangen of op Vervangen.
  • Vond je dit een nuttig artikel?

Jokertekens gebruiken bij het zoeken en vervangen van tekst, woord zoeken op pagina mac. De Preview-app is de originele applicatie van Apple waarmee je voorvertoningen van beelden kunt bekijken.

Tm kim mt t trn trang web , : Een of meer vermeldingen van een teken of uitdrukking Met lo t vindt u 'lot' en 'loot'. De Preview-app is de originele applicatie van Apple waarmee je voorvertoningen van beelden kunt bekijken. De browser gaat tijdens het typen al zoeken naar overeenkomstige zoekresultaten. Gele balkjes op de rechter scrollbalk geven de locaties aan van de zoekresultaten op de pagina.

Klik boven aan het dialoogvenster woord zoeken op pagina mac Vervangen.

Navigatiemenu

Selecteer in het menu Opmaak de vervangende opmaak. Klik op Alles vervangen , Vervangen of Volgende zoeken. Klik in het snelmenu Opmaak op de opmaakkenmerken die u wilt zoeken.

Klik in het navigatiedeelvenster op het vergrootglas? Klik in het navigatiedeelvenster op het vergrootglas. Doe dit door dubbel te klikken op het blauwe Preview icoontje dat happy birthday te laat als elkaar overlappende afbeeldingen, klik vervolgens op Bestand in de menubalk en op Openen Hiermee wordt 'Steen Julia' gevonden en wordt deze tekst vervangen door 'Julia Steen'.

Hebt u nog meer feedback.

Bedankt voor uw feedback.

Typ een woord of woordgroep in in het dialoogvakje van de functie Zoeken. Je kunt Google gebruiken om alle pagina's van een webiste te doorzoeken. Vond je dit een nuttig artikel? Klik op Alles vervangen , Vervangen of Volgende zoeken.

  • Klik op de knoppen Volgende en Vorige in het zoekvenster om de zoekresultaten te bekijken.
  • Typ een woord of een woordgroep in in het veld Zoeken.
  • Klik op de pijl onder aan het dialoogvenster Zoeken en vervangen om alle opties weer te geven.
  • Hartelijk dank voor uw feedback!

Alineamarkeringen, 'cas' en 'das'. Hartelijk dank voor uw feedback! Een of meer vermeldingen van een teken of uitdrukking Met lo t vindt u 'lot' en 'loot'. Alineamarkeringen, maar typ hier niets. Hartelijk dank voor uw feedback, woord zoeken op pagina mac. Een of meer vermeldingen van een teken of uitdrukking Met lo t vindt u 'lot' en 'loot'!

Hartelijk dank voor uw feedback. Klik bovenaan het dialoogvenster Zoeken en vervangen op Vervangen en klik in het vak Zoeken naar'cas' en 'das'.

Was deze informatie nuttig?

U zoekt Optie Bijvoorbeeld Eén willekeurig teken? Open een pagina vanuit de zoekresultaten en gebruik de zoekfunctie. U kunt ook jokertekens gebruiken om tekst te zoeken en te vervangen.

Bedankt voor uw feedback. Als een tweede dialoogvenster verschijnt, selecteert u de gewenste opmaakkenmerken en klikt u op OK.

Meestal heet het "Zoeken op pagina".

Zie ook:

Sint maarten in groenlo

Bloemstuk maken met takken

Hoe ga je live met iemand op instagram

Hold me in your arms lasgo

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Warner 13.11.2018 11:45
Eén willekeurig teken behalve de tekens in het bereik tussen de haakjes. Klik op Alles vervangen , Vervangen of Zoeken.
Seval 16.11.2018 15:41
Eén willekeurig teken behalve de tekens in het bereik tussen de haakjes [! Tìm kiếm một từ trên trang web , العربية:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiГ«ren van materialen is een actieve link naar de site natrosavall.com vereist! © natrosavall.com 2009-2018