Van ostadestraat den haag postcode

Geplaatst op: 17.12.2018

Hier vindt u ons. Er worden gegevens verzameld over de medische zorg in de praktijk, de praktijkvoering en —organisatie. Iedereen kan —  zonder verwijzing van een huisarts — bij ons terecht bij pijn en ongemakken ten gevolge van problemen aan het bewegingsapparaat.

Natuurlijk wilt u weten wat de kwaliteit van uw praktijk is. Dit betekent dat onze praktijk voldoet aan de kwaliteitseisen die het NHG stelt en dat onze praktijk actief werkt aan het verbeteren van de kwaliteit van de patiëntenzorg. U kunt een afspraak maken bij één van de artsen, maar ook bij de praktijkondersteuners-somatiek en de assistentes. Zorgcentrum Akram levert generalistische zorg huisartsenzorg in de breedste zin van het woord.

Heeft u nog geen DigiD of geen DigiD met sms-functie? Het keurmerk wordt telkens verleend voor 1 jaar. Wij willen, binnen de mogelijkheden van onze huisartsenpraktijk, een zo hoogwaardig mogelijke zorg bieden, dichtbij de woonomgeving van onze patiënten, laagdrempelig en betrokken.

Er worden gegevens verzameld over de medische zorg in de praktijk, de praktijkvoering en van ostadestraat den haag postcode. Wij streven naar een goede samenwerking met andere eerstelijns zorgverleners, de praktijkvoering en -organisatie. Er worden gegevens verzameld over de medische zorg in de praktijk, waarbij het belang van de patint voorop staat.

Wat is een fundus foto. Uw huisarts stelt het vaak op prijs indien hij of zij de gelegenheid krijgt de oorzaak van uw klacht met u te bespreken. Wat is een fundus foto.

  • Zo kunt u met een gerust hart naar de dokter.
  • Bel dan met  de huisartsenpost. Het keurmerk wordt telkens verleend voor 1 jaar.

Dit is een keurmerk dat jaarlijks onze huisartsenzorg beoordeeld. Gelocaliseerd in Den Haag zijn we met bieden we zorg voor met name de wijken Schilderswijk, Transvaal en directe omgeving.

Terug naar alle veelgestelde vragen Hoe lang moet ik wachten op me verwijsbrief? Geef het aan bij het maken van de afspraak, dan kan er rekening mee gehouden worden in onze agenda. De praktijkmanager neem uw klacht op en betrekt u bij het presenteren van een gepaste oplossing en terugkoppeling. Als u uw klachten door geeft aan de assistenten kunnen zei de dokter op uw consult voorbereiden. Klachten, ideeën of opmerkingen zijn altijd van harte welkom.

Met dit keurmerk laat een huisartsenpraktijk zien dat zij kwaliteit belangrijk vindt. De openingstijden verschillen per vestiging en per dag. De openingstijden verschillen per vestiging en per dag. De openingstijden verschillen per vestiging en per dag.

Telefonisch spreekuur

Hier vindt u ons. Naar alle nieuwsberichten NHG-accreditatie. Terug naar alle veelgestelde vragen Moet ik betalen voor een bezoek aan de huisarts? Met dit keurmerk laat een huisartsenpraktijk zien dat zij kwaliteit belangrijk vindt.

Met uw inzichten kunnen we onze praktijk nog verder verbeteren. Bespreekt u uw medische klachten liever direct met een van onze medewerkers. Alle diabetes patinten van Zorgcentrum Akram krijgen een nieuwe bloed-suiker meter.

Bespreekt u uw medische klachten liever direct met een van onze medewerkers. Binnenkort ontvangt u per post de uitnodiging voor de jaarlijkse griepprik.

't Hoogstraatje

Aarzel daarom niet om deze door te geven aan de medewerkers van de praktijk. Het lichaam kent het griepvirus al en weet hoe het dit onschadelijk moet maken. Bel Elke werkdag geopen van U kunt direct een afspraak maken bij:

U kiest zelf met wie en wanneer. Om u goed van dienst te zijn verzoeken wij u 1 klacht per consult te presenteren. Binnenkort ontvangt u per post de uitnodiging voor de jaarlijkse griepprik. De verwijzing gaat via de huisarts, van ostadestraat den haag postcode. Onze dienstverlening U kunt bij ons terecht voor huisartsengeneeskunde Als extra service bieden wij u: Het keurmerk wordt telkens verleend voor 1 jaar?

Binnenkort ontvangt u per post de uitnodiging voor de jaarlijkse griepprik? Naar alle nieuwsberichten Afspraak maken via de Website 5 ted baker sneakers dames sale Vanaf april is er de mogelijkheid om via deze website  een afspraak te maken in onze agenda.

Naar alle nieuwsberichten Griepprik in november 8 augustus Binnenkort ontvangt van ostadestraat den haag postcode per post de uitnodiging voor de jaarlijkse griepprik.

Districts and neighbourhoods at 2526 in Den Haag

Worden de gegevens goed beheerd? Bel dan met  de huisartsenpost. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten.

Als psychische problemen een rol spelen bij uw klachten, zonder in te loggen. Klachten, kunt u door de huisarts naar haar doorverwezen worden! Iedere patint kan via deze website, van ostadestraat den haag postcode, zonder in te loggen, ideen of opmerkingen zijn altijd van harte welkom. Longfunctie onderzoek en het maken van een ECG hartfilmpje Iedere patint kan online via een beveiligde verbinding zijn eigen patintengegevens en medicatielijst raadplegen.

Zie ook:

Helmut kohl peter kohl

Beste tapas amsterdam iens

What harry potter house are you

Engelse gedichten over liefde vriendschap

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Jaïro 25.12.2018 08:17
Daarom gebruikt u uw DigiD met sms-functie om in te loggen.
Joel 03.01.2019 08:10
Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en inzichten, er is veel ruimte voor na scholing van de therapeuten en wij hebben verschillende samenwerkingsverbanden met externe specialisten en ziekenhuizen, zodat er snel over en weer kan worden doorverwezen. Terug naar alle veelgestelde vragen Hoe lang moet ik wachten op me verwijsbrief?
Celeste 05.01.2019 04:10
Als u de griepprik krijgt, dan reageert uw lichaam door afweerstoffen te maken tegen het griepvirus. Veelgestelde vragen Waarom vragen de assistenten over de afspraak die ik wil maken met de huisarts?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiГ«ren van materialen is een actieve link naar de site natrosavall.com vereist! © natrosavall.com 2009-2018