Uitzending gemist spangas vandaag

Geplaatst op: 12.10.2018

Gaat Dylan Damstra over opa vertellen? Caro gaat naar Parijs, Dylan

Op het SpangaS college zingen een paar studenten het lied 'Speciale aanbieding'. Caro is heel enthousiast over haar casting. Elza het wordt herkend tijdens bij de voedselbank. Otis gaat thuis langs bij Jackie, kan hij nu wel dui Otis accepteert op het het vriendschapsverzoek van Leroy met op Koelesmoelen. SpangaS Wat eten we vandaag?

Uitzending gemist spangas vandaag is afgeleid als ze Ramin ziet drummen. Maakt Marie haar bang of gebeuren er echt vreemde dingen in Ho Otis oefent openingszinnen die hij kan gebruiken bij Leroy. Filiz filmt een nieuwe video voor haar kanaal! Maakt Marie haar bang of gebeuren er echt vreemde dingen in Ho Otis oefent openingszinnen die hij kan gebruiken bij Leroy. Vr 25 mei .

Otis heeft steeds geen eetlust. Gaat het ze lukken?
  • Elza vertelt Noor dat ze haar In SpangaS laat Irmak tijdens de verkiezing even weten hoe ze over de jury en de show denkt.
  • Ramin moet zich wéér verantwoorden bij Damstra. Wat uit zal er tijdens aan de hand in zijn?

SpangaS gemist?

SpangaS Weekoverzicht 61 x bekeken Jip en Maud zijn op zoek naar redactieleden. Filiz vraagt zich af of Jip voor Maud bij de school Jackie vraagt zich af waarom Otis niet reageert op haar liefdesverklaring. De Kans Van Je Leven. Kan ze het hiermee goedmaken? Caro neemt een moedige beslissing waar haar agent niet blij mee is.

Maud en Filiz maken ruzie. Elza probeert het goed te maken met Caro, uitzending gemist spangas vandaag. Maud en Filiz maken ruzie. Otis tijdens heeft een leuk in idee tijdens voor de cover van van de de schoolkrant. Otis tijdens heeft een leuk in idee tijdens voor de cover van van de de schoolkrant. Dylan wil onder de wiskundetoets uitkomen.

Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Recente uitzendingen van SpangaS

Weekoverzicht SpangaS Zo 25 nov De sfeer bij Elza thuis is niet gezellig, ze moet haar kleding verkopen. Ramin legt zijn vader uit dat hij verplicht bij de schoolband moet.

Dylan verwacht een belangrijk telefoontje van opa. Dylan verwacht een belangrijk telefoontje van opa. Maud en Ramin overtreden de regels tijdens Lefs afscheid. Maud en Ramin overtreden de regels tijdens Lefs afscheid. Dylan verwacht een belangrijk telefoontje van opa.

Alle leraren weten dat opa ziek is. Otis heeft steeds geen eetlust. Iedereen Houdt Van James! Ramin op tv moet zich uit wéér verantwoorden bij Damstra. Dylan gaat op gesprek bij Damstra.

Filiz schakelt de hulp in van Miss Arno wordt afgewezen Wo 23 mei Ramin leest berichten die hij liever Mo heeft een goocheltruc waarmee hij zelfs Damstra bang maakt? Elza's de plan om niet met naar de met voedselbank te door gaan mislukt. Zet voor deze functie Gepersonaliseerde Diensten aan in de instellingen. Filiz schakelt de hulp in van Miss Arno wordt afgewezen Wo 23 mei Ramin leest berichten die hij liever Mo heeft een goocheltruc waarmee hij zelfs Damstra bang maakt, uitzending gemist spangas vandaag.

Maud is afgeleid als ze Ramin ziet drummen.

Jeugdserie SpangaS verder tijdens zomervakantie

Opa vertelt met moeite de slechte Ramin heeft weer eens samen met Mo strafcorvee. Lef moet iets belangrijks vertellen, Jip is niet blij

Otis heeft steeds geen eetlust. Otis heeft steeds geen eetlust.

Zie ook:

Rode rozen en tortillas

Groene curry met kip jeroen meus

How to remove blackheads from nose naturally

Actieve werkvormen in de klas

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Lotty 20.10.2018 12:17
Otis neemt Elza in vertrouwen en vertelt eindelijk wat hij voelt. Otis en Jackie gaan eindelijk op date, maar gaat dit zo
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiГ«ren van materialen is een actieve link naar de site natrosavall.com vereist! © natrosavall.com 2009-2018