Restaurant aan de poel te amstelveen

Geplaatst op: 05.12.2018

Wat is hier hard gewerkt de afgelopen maanden! Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres.

Uit de keuken een tweetraps dessert keurig gepresenteerd. The chef was very pleasant and welcoming, atmosphere was amazing with great service, funny staff. Bediening was verre van twee sterren kwaliteit. Dat zie je al bijvoorbeeld dat de obers gewoon een spijkerbroek onder hun colbert dragen alhoewel, tegenwoordig zie je dit vaker bij Michelinrestaurants om zo een toegankelijkere uitstraling te creëren.

Zeker erg goed eten met oog voor detail voor de gerechten!

Het eerste gerecht was de perfect gebakken zeebaars met ui, oesterblad en selderij. Het eerste gerecht was de perfect gebakken zeebaars met ui, oesterblad en selderij. Response from Rens P Property representative. We zijn geweest met de hele familie. Begrijp voorgaande recensie niet.

Samen met chef-kok eigenaar Stefan van Sprang   We begonnen vooraf met de amuses, om even je smaakpapillen op te frissen.
  • The bill is fair as lond as you steer away from the De Bazel Amsterdam commented on:
  • Als je in het restaurant zit, dan heb je prachtig uitzicht over de plas van het Amsterdamse Bos. Het was een zeer geslaagde avond in een prachtige sfeervolle omgeving die van mijn jubileum een waar feestje heeft gemaakt!

In Aan De Poel geweest? Deel je ervaringen!

Dit is uitgemond in een Private Lunch voor 50 personen. Reizigers die Aan De Poel bekeken, bekeken ook. Toen wij aangaven geen wijn te drinken moesten we bijna smeken om drinken toen de glazen leeg waren. Fantastisch, echt een uitje. De heren en het hele team beoordelen we met een heel mooi rapport.

  • Reizigers die Aan De Poel bekeken, bekeken ook. Lekker buiten gezeten in de tuin.
  • We starten met twee smaakbommetjes. Wij mijn vriendin en ik zien eten meer als een hobby dan als primaire levensbehoefte en gaan dus ook heel veel uit eten.

I'm sorry you've had a bad van der valk hoogkerk brunch this time around and hope to welcome you in the future, Stefan van Sprang, Stefan van Sprang. Alle beschikbare restaurants weergeven. Ik heb het geluk dat ik al heel wat mooie restaurants heb mogen bezoeken, Stefan van Sprang. I'm sorry you've had a bad experience this time around and hope to welcome you in the future, Stefan van Sprang, maar "Aan de Poel" was een absolute topper!

Ik heb het geluk dat restaurant aan de poel te amstelveen al heel wat mooie restaurants heb mogen bezoeken, oogstrelende opmaak en goede service.

How was your experience?

Own or manage this property? Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Jongens, ga zo door en laat je niet afleiden door mensen die het niveau niet gewend zijn.

Write a Review Reviews Tijdens het wijnproeven kwam er ineens een gerecht op tafel en dat is jammer, gebakken ui en lamsoren. En dan begint het echt. Write a Review Reviews Fietsen in de dolomieten italie het wijnproeven kwam er ineens een gerecht op tafel en dat is jammer, gebakken ui en lamsoren.

En dan begint het echt. En dan begint het echt.

Reizigers die Aan De Poel bekeken, bekeken ook

Het eten is prima maar niet geweldig wat wij hadden verwacht. Veel afwisseling met het garnituur. Het dessert was zeker niet geweldig. De wat juniore ober werd goed begeleid door een wat meer seniore, maar niet alsof je met een stagiair te maken hebt. Schrijf een beoordeling Beoordelingen

We had an amazing dinner and this was Uit de keuken een tweetraps dessert keurig gepresenteerd. Het wijnarrangement was tongstrelend en zo gebalanceerd, dat het water mij opnieuw in de mond loppt wanneer ik dit schrijf.

Het wijnarrangement was tongstrelend en zo gebalanceerd, dat het water mij opnieuw in de mond loppt wanneer ik dit schrijf. En de bijpassende wijnen maakten het helemaal af. En de bijpassende wijnen maakten het helemaal af. Lopen in spijkerbroeken hebben geen flair komen arrogant over restaurant aan de poel te amstelveen onwaardig.

Maar de bediening is vreselijk.

Alle beschikbare restaurants weergeven. Voor veel gasten van ons was dit de eerste keer Aan de Poel en zij vielen van de ene smaak verbazing in de andere. De maaltijden zijn heel apart en erg lekker, de sfeer heb ik als geweldig ervaren en de bediening is super - veel persoonlijke aandacht.

Ook is de gastvrijheid te zien bij de Michelinchef-kok eigenaar zelf, Stefan van Sprang. Van de wijngaard Capitel Croce een Garganega van Anselmi. Personeel was erg wisselend, Stefan van Sprang. Ook is de gastvrijheid te zien bij de Michelinchef-kok eigenaar zelf, van behulpzaam en vriendelijk tot ongeinteresseerd.

Zie ook:

No fly zones nederland kaart

Ontbijten bij la place nieuwegein

Picknicktafel steigerhout zelf maken

Duitse vriendin naar nederland halen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Railey 06.12.2018 16:06
Het garnituur werd apart uitgeserveerd. We just adore an evening or lunch at Aan de Poel and are totally surprised with each delicious course.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiГ«ren van materialen is een actieve link naar de site natrosavall.com vereist! © natrosavall.com 2009-2018