Pogingen om iets van het leven te maken tv serie

Geplaatst op: 31.08.2018

In dit boek beschrijft Hendrik Groen in dagboekvorm zijn leven in een Amsterdams verzorgingshuis. Zo wil ik wel oud worden.

Hendrik Groen mag dan oud zijn, hij is nog lang niet dood en niet van plan zich eronder te laten krijgen. Door dit boek te lezen word je vanzelf geïnspireerd om je eigen OMANIDO club op te richten en van het leven te genieten vóórdat je in het bejaardenhuis belandt, want daar rest je niets anders dan goudvissen te overvoeren en je medebewoners het leven zuur te maken met grimmige plagerijtjes. Ontzettend leuk boek, zeker als je zelf in de zorg werkt, heel herkenbaar. Geen spannende thriller maar daarom juist zo leuk.

Met Hendrik Groen zijn boek in de hand wordt het vast leuk. Maar steeds weer weet Hendrik je een glimlach op het gezicht te bezorgen door de humoristische ,optimistische manier waardoor hij er elke dag voor hem en zijn vrienden het beste van maakt. Wat betekent he t om ouder te worden en afhankelijk en hoe behoud je je waardigheid.

Ik ben dat volstrekt niet met haar eens. Ik heb het als een cadeautje gegeven en de ontvanger heeft het met plezier gelezen. Ik vind het een aanrader. Ze reageren en zeggen hetzelfde, ondanks dat ik ongeveer 60 jaar jonger ben dan de hoofdpersoon.

Prachtig om te lezen hoeveel plezier ouderen onder elkaar kunnen hebben als ze er iets van willen maken.

Samenvatting

Ik vind het boek "pogingen iets van het leven te maken" zeker een aanrader. Een boek met humor en de nodige nuchterheid. Het geeft een realistisch beeld met ups en downs.

Geen spannende thriller maar daarom juist zo leuk. Boek besteld bij BOL. Hoewel hij probeert nog iets van het leven te maken is het ook een aanklacht tegen de manier waarop wij met ouderen omgaan en de steeds verder toenemende eenzaamheid.

Ik heb het boek gelezen met een lach en een traanhet is op een humoristische manier geschreven. Leuk boek, het is op een humoristische manier geschreven?

Een luchtig verhaal met kritische ondertoon. Ik heb het boek gelezen met een lach en een traanleest lekker gemakkelijk en in korte hoofdstukjes waardoor je het boek snel oppakt voor een korte lees pauze. Het benoemd ook wat er beter zou moeten in de ouderenzorg.

Leesfragment voor 'Pogingen iets van het leven te maken' van Hendrik Groen

Is ook een aanvulling op de verhalen van Hugo Bos die vertelt over zijn moeder in het verpleeg tehuis. Een heerlijk boek om te lezen; af en toe zeer vermakelijk. Lezer Ans Velthuijsen 86 houdt het op 't Schouw.

De brave hendrik, dat ben ik, zegt hij.

Een goed geschreven relaas van het dagelijkse leven in een rusthuis. Hilarisch boek met serieuze ondertoon. Hulpsint brengt bezoek aan Van Gogh Museum. Samen met zijn beste vriend Evert een ongezouten, lompe, Grietje, Grietje, Grietje, cynische.

Hilarisch boek met serieuze ondertoon?

Net binnen

Hendrik Groen, wat heb je een heerlijk boek geschreven! Hendrik is met zijn 83 jaar nog één van de jongste bewoners in het huis. Wat een geweldig boek, ik heb het zelfs voor mijn oma gekocht en ze vindt het net zo geweldig als dat ik het vind.

Ontzettend leuk, grappig, maar vooral herkenbaar boek!

Hendrik is dan misschien oud, zoals de zeurpiet Bakker en de venijnige zusters Slothouwer. Ik hoop dat hij minstens jaar zal worden en ieder jaar een geheim dagboek pogingen om iets van het leven te maken tv serie. Lekkere losse schrijfstijl en zeer beeldend. Ik hoop dat hij minstens jaar zal worden en ieder jaar een geheim dagboek schrijft.

Een jaar lang leeft de lezer mee met Hendrik en de andere bewoners, de staf, maar hopelijk nog lang niet so you think you can dance gemist. Een jaar lang leeft de lezer mee met Hendrik en de andere bewoners, maar hopelijk nog lang niet dood, zoals de zeurpiet Bakker en de venijnige zusters Slothouwer.

Het reilen en zeilen van bewoners in een bejaardenhuis en wat ze denken en voelen. Het reilen en zeilen van bewoners in een bejaardenhuis en wat ze denken en voelen.

Hendrik Groen

Het zet de lezer wel aan het denken over een kwestie waar we zolang mogelijk verre van willen blijven: Laten we hopen dat we zelf op die hoge leeftijd de humor mogen behouden en ons ook aan kunnen sluiten bij zo'n clubje "omanido".

In 1 adem uitgelezen. De zorgen van Hendrik om het welzijn van zijn vrienden of over het leven in het verzorgingshuis met alle onbegrijpelijke regeltjes , stellen de lezer in staat om Hendrik 'echt' te leren kennen.

Ik zag zo het rusthuis waar schoonmama verblijft, en je ziet ook meteen de situatie ter plaatse zoals beschreven! Geschreven bij Pogingen iets van het leven te maken leuk geschreven boek makkelijk leesbaar, en je ziet ook meteen de situatie ter plaatse zoals beschreven.

Het zal vast iedereen raken dat zoveel ouderen zo weinig aandacht krijgen van familie.

Zie ook:

Euromillions results tuesday belgium

Coffeeshop vlakbij utrecht centraal

Goedkoop hotel ijmuiden aan zee

Waar moet glansspoelmiddel in vaatwasser whirlpool

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiГ«ren van materialen is een actieve link naar de site natrosavall.com vereist! © natrosavall.com 2009-2018