Kan geen afspeellijst maken itunes

Geplaatst op: 18.12.2018

Maar het probleem is niet aangepakt Ik kan dus niet in iTunes vinden: En die kun je bijvoorbeeld maken als op onderstaande afbeelding. De schijf wordt uitgeworpen vooraleer hij volledig gebrand is.

Het hangt er natuurlijk ook vanaf welke muziek je op de iPhone zet. Goeie tips om wat mee te mixen en te matchen. Je kunt twee criteria opgeven en aangeven dat de voorwaarde is dat aan één van de twee criteria voldaan wordt. En welke nummers komen dan zeker op de iPhone te staan? Ik dacht dat dit kwam omdat ik de iPhone eigenlijk synchroniseerde met mijn zakelijke MacBook, terwijl ik de muziek via een truc van mijn privé MacBook afhaalde.

Wie kan me helpen? Alleen, tot mijn verbazing:

Ik ga kan geen afspeellijst maken itunes dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]! Bij voorbaat hartelijkl bedankt. Met aanklikken zag ik ernaast de aparte nummers Met rechts klikken kreeg ik het brandprogramma. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Vroeger toen ik nog een iPod had, kon ik in iTunes afspeellijsten maken op die iPod.

Als je dit gebruikt is de volgende misschien een aanrader.
  • Vanuit deze weergave kun je namelijk ook onmiddellijk of achteraf nieuwe nummers toevoegen.
  • Is er echt geen manier om je songs te sorteren op het aantal keer afgespeeld in totaal gedeeld door het aantal dagen dat ze al in je iTunes staan? Met behulp van afspeellijsten kun je zelf een lijst samenstellen met je favoriete muziek.

Afspeellijsten aanmaken in iTunes

Ik zie nu pas dat je ook kan rangschikken op albumbeoordelingen. En die kun je bijvoorbeeld maken als op onderstaande afbeelding. Bij Finder vind ik die optie wel Brand etc. Maar dat blijkt niet te bestaan. Hansi op 01 december Verder gebruik ik een slimme lijst voor nummers die ik niet vaker dan 1 keer nog afgespeeld heb en een voor nummers die mijn hoogste beoordeling hebben.

Meer Apple Music tips iTunes

De schijf wordt uitgeworpen voor hij volledig gebrand is en er verschijnt een melding dat het mislukt is. Wat ik nu doe: Hartelijk dank Helena Dit onderwerp is gewijzigd 3 jaren, 9 maanden geleden door   Pete. Wat ik nu doe: Hartelijk dank Helena Dit onderwerp is gewijzigd 3 jaren, 9 maanden geleden door   Kan geen afspeellijst maken itunes.

De afspeellijst is nu ook beschikbaar op je iPhone.

Weet jij het antwoord?

Zie Schermafbeelding om Als je dit gebruikt is de volgende misschien een aanrader. Ik heb geprobeerd om via iTunes een cd te branden, maar daar vind ik geen opties, zoals die wel te vinden is in Finder: En sommige nummers ken je gewoon nog niet goed genoeg.

Open de iTunes applicatie en klik in de menubalk op 'Archief'. Is het ook mogelijk om een afspeellijst te maken met de volgende eisen: Niet op andere externe apparatuur. Ik heb gebrand op MP3, dat normaliter overal op de externe apparaten herkend wordt.

Open de iTunes applicatie en klik in de menubalk op 'Archief'.

Een Genius-afspeellijst of Genius-mix afspelen

Ik kan niet vinden of dit met een iPhone ook kan. Vanuit deze weergave kun je namelijk ook onmiddellijk of achteraf nieuwe nummers toevoegen. Dus synchroniseer ik nu mijn nieuwe iPhone met mijn privé MacBook.

Wanneer hij in iTunes een afspeellijst brandt lukt het niet. Hier adverteren - Advertise here.

  • En sommige nummers ken je gewoon nog niet goed genoeg.
  • Klassieke muziek bestaat bijna altijd uit delen.
  • In deze categorieen geef je een verschil weer in hoevaak ze afgespeeld moet zijn.
  • En sommige nummers ken je gewoon nog niet goed genoeg.

Klassieke muziek bestaat bijna altijd uit delen? Een handige feature hier is dat je een afspeellijstmap kunt gebruiken als afspeellijst. Ik weet dat je op de iPhone zelf afspeellijsten kunt maken, maar dat doe je via handmatige selectie van alle nummers. Klassieke muziek bestaat bijna altijd uit delen. Een handige feature hier is kan geen afspeellijst maken itunes je een afspeellijstmap kunt gebruiken als afspeellijst. Ik wil namelijk n playlist maken met nummers van: In de navigatiekolom wordt de nieuwe lijst aangemaakt die je onmiddellijk een nieuwe naam kunt geven.

Ik weet dat je op de iPhone zelf afspeellijsten kunt maken, maar dat doe je via handmatige selectie van alle nummers.

Handleidingen

Dat zou pas echt een lijst zijn van wat mijn beste muziek is. Ik weet dat hier nog een paar tools voor zijn onder andere beaTunes , maar moet ze nog eens goed bekijken zelf.

Pas DAN kun je op het radartje de gewenste functie kiezen.

Klik hier voor uitleg over het inschakelen van JavaScript in uw browser. Ik kan geen afspeellijst maken itunes al meerdere malen geprobeerd om de twee criterea samen te voegen, maar ik ben er nog niet in geslaagd. Ik heb al meerdere malen geprobeerd om de twee criterea samen te voegen, maar ik ben er nog niet in geslaagd. Hansi op 01 december .

Zie ook:

Nederlandse serie vrienden voor het leven

Spijkers op laag water zoeken goed gebekt

Whatsapp berichten definitief verwijderen

Slecht slapen met volle maan

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Raja 27.12.2018 14:32
Betalen en inloggen met Face ID. DAnk als iemand het antwoord hierop weet!
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiГ«ren van materialen is een actieve link naar de site natrosavall.com vereist! © natrosavall.com 2009-2018