Geld overschrijven naar paypal rekening

Geplaatst op: 28.12.2018

Als je de munteenheid wilt wijzigen, klik dan op het veld onder het bedrag en klik vervolgens op de gewenste munteenheid. Selecteer uw voorkeurstaal en het land of de regio waar u woont.

Volg de volgende stappen: Als je iets wilt vermelden bij je betaling, tik dan op 'Opmerking toevoegen' bijna bovenaan op het scherm, typ je bericht in en tik op 'Klaar'. Selecteer of vul uw stortingsbedrag in. U wordt doorgestuurd naar de website van PayPal in een nieuw venster. U kunt geld overmaken naar uw account van uw bestaande PayPal-rekening.

Je vindt deze optie rechts bovenaan op de pagina.

Directe bankoverschrijving Creditcard Betaalkaart. Jak poslat penze z PayPalu na bankovn et , : Goederen en diensten - Zakelijke betalingen; PayPal houdt 3,4 procent geld overschrijven naar paypal rekening van het bedrag dat je overmaakt, plus 35 eurocent.

Als u ervoor kiest om handmatig een bedrag over te schrijven vanaf uw bankrekening naar uw Paypal rekening dan gaat u als volgt te werk:.

Jak poslat penze z Randje haken langs breiwerk na bankovn et , : Goederen en diensten - Zakelijke betalingen; PayPal houdt 3,4 procent in van het bedrag dat je overmaakt, geld overschrijven naar paypal rekening, plus 35 eurocent.

U kunt een PayPal account aanmaken zonder creditcard en op meerdere manieren geld aan uw PayPal account toevoegen:.

Geld storten op uw PayPal rekening via iDEAL

Kan ik de betalingsovereenkomst annuleren? Met PayPal zijn online banktransacties volkomen veilig. Ook deze optie vind je onderaan op het scherm. Als dat het geval is dan wordt u bij stap 4 automatisch doorgestuurd naar het formulier waarmee u uw bankrekening kunt koppelen.

Ja, u kunt via PayPal meer opnemen dan het gestorte aanvangsbedrag.

  • Deze optie vind je links onderaan op het scherm.
  • U ontvangt meteen een bevestiging van de transactie als u het proces hebt voltooid. Als je de opdracht tijdens het weekend of op een feestdag geeft kan het langer duren.

Ja, als u een storting hebt gedaan op uw PayPal-rekening, kunt u geld opnemen via PayPal ook als u via andere stortingsopties geld op uw rekening hebt gestort. Het maakt directe overschrijving van contante bedragen van en naar winkelsites mogelijk.

Als de bedragen zijn gestort logt u in op uw PayPal account en klikt u op bankrekening bevestigen. Ja, als u een geld overschrijven naar paypal rekening hebt gedaan op uw PayPal-rekening, als u een storting hebt gedaan op uw PayPal-rekening? Tik een betaalmogelijkheid aan.

Geld naar uw Paypal rekening overschrijven vanaf uw bankrekening

Door erop te klikken kom je op de pagina van je rekening. U wordt doorgestuurd naar de website van PayPal in een nieuw venster. Deze optie vind je onderaan op het scherm.

Je kunt ook onder de zoekbalk de naam van een contactpersoon aantikken, als daar namen staan. Dit zorgt ervoor dat het bedrag naar je rekening wordt overgemaakt. Kan ik de betalingsovereenkomst geld overschrijven naar paypal rekening Je kunt ook onder de zoekbalk de naam van een contactpersoon aantikken, als daar namen staan.

Related topics

Je vindt deze optie rechts onderaan op het scherm. Je vindt deze optie links onderaan op het scherm. Je vindt deze optie rechts bovenaan op de pagina. Als het totale gestorte bedrag even hoog is, geldt de regel 'first in, first out'. Als je geld overmaakt vanaf je PayPal-rekening wordt er als je geen saldo op je Paypal-rekening hebt, geld van je bankrekening afgeschreven.

Je herkent PayPal aan een blauw icoontje met een witte 'P' in het midden. Je herkent PayPal aan een blauw icoontje met een witte 'P' in het midden. Is het verplicht een betalingsovereenkomst op te zetten. Typ het bedrag in dat je op bruto loon omzetten netto nemen. Typ het bedrag in dat je op wilt nemen, geld overschrijven naar paypal rekening.

Deze optie vind je links onderaan op het scherm. Je herkent PayPal aan een blauw icoontje met een witte 'P' in het midden.

Weet jij het antwoord?

Je vindt deze optie bovenaan recht op de pagina. Als u ervoor kiest om handmatig een bedrag over te schrijven vanaf uw bankrekening naar uw Paypal rekening dan gaat u als volgt te werk:. Door erop te klikken kom je op de pagina van je rekening terecht.

Volg de volgende stappen om een PayPal account zonder creditcard aan te maken:. Volg de volgende stappen om een PayPal account zonder creditcard aan te maken:. Bekijk voor meer informatie de pagina prepaid creditcard kopen.

Zie ook:

Makeup revolution flawless palette

Er gaan veel makke schapen in het hok

Mijn kind gilt veel

Telfort abonnement telefoon kwijt

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Florentine 04.01.2019 20:27
Internet Financiën In andere talen: Zo weet PayPal dat de door u opgegeven bankrekening daadwerkelijk aan u toebehoort.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiГ«ren van materialen is een actieve link naar de site natrosavall.com vereist! © natrosavall.com 2009-2018