Contacten kopieren naar google account samsung

Geplaatst op: 02.01.2019

Neem gerust contact op: Staat je merk niet in onderstaande lijst lees dan de overige tips op deze pagina Ik heb een smartphone van het volgende merk: Zo werkt Samsung bijvoorbeeld met het programma Kies, waarbij het mogelijk is om contacten te synchroniseren en gebruikt Apple iTunes.

Hoe zet je contacten over van je ouder Samsung telefoon naar je nieuwe Samsung? Dan kun je je contacten op je oude smartphone eenvoudig kopiëren naar je simkaart of je externe opslag SD-kaart.

Mocht je tijdens de volgende stappen tegen vragen aan lopen? Werkte je eerst met een Windows Phone en stap je nu over op een Samsung? Sla al je contacten op de simkaart op De makkelijkste manier om je contacten mee te nemen naar je nieuwe toestel is door al je data op je simkaart op te slaan.

Om toch zo snel mogelijk je vrienden en familie te kunnen bellen of Whatsappen begin je met alle contacten die je uit je hoofd kent n voor n handmatig toe te voegen, contacten kopieren naar google account samsung. Om toch zo snel mogelijk je vrienden en familie te kunnen bellen of Whatsappen begin je met alle contacten die je uit je hoofd kent n voor n handmatig toe te voegen. Om toch zo snel mogelijk je vrienden en familie te kunnen bellen of Whatsappen begin je met alle contacten die je uit je hoofd kent n voor n handmatig toe te voegen.

Selecteer je merk Let op: De LG maakt gebruik van het besturingssysteem Android en dat maakt het zeer contacten kopieren naar google account samsung om je contacten over te zetten.

Andere contacten die u heeft gemaild, verwijderen Ga op uw computer naar  Google Contacten. Gefeliciteerd, je hebt een nieuwe LG smartphone gekocht. Klik aan de linkerkant op Meer Andere contacten.

Een contact toevoegen

Voor het overzetten vanaf andere toestellen kun je meestal een micro-USB-kabel, een pc of Mac gebruiken. Importeer het bestand Ga op uw computer naar  Google Contacten en log in met uw andere Gmail-account.

Het overzetten van Samsung naar Samsung is bijna het zelfde als overzetten van Android naar Samsung. Al 8 jaar telecomspecialist. Vergelijk eenvoudig thuis vanuit je luie stoel.

  • Een nieuwe smartphone vraag jou of je wilt synchroniseren met je Google account.
  • Zo kan je niet alleen je contacten, maar ook al je afbeeldingen, apps en meer synchroniseren met je nieuwe iPhone.

Voor meer informatie over het synchroniseren met behulp van een Gmail account kan je hier terecht:. Voor meer informatie over het synchroniseren met behulp van een Gmail account kan je hier terecht:. Contacten kopieren naar google account samsung aan de linkerkant op Meer Importeren? Voor meer informatie over het synchroniseren met behulp van een Gmail account kan je hier terecht: ? Voor meer informatie over het synchroniseren met behulp van een Gmail account kan je hier terecht: .

1. Samsung contacten overzetten met Smart Switch

Voor meer informatie over het synchroniseren met behulp van een Gmail account kan je hier terecht: Groot voordeel van zo'n account is dat je onafhankelijk van het apparaat toegang tot je gegevens hebt. Een bestandje met al jouw contacten.

Bespaar vele tientallen euro's per jaar op je abonnementskosten door hier te vergelijken. Op die manier hoef je in de toekomst nooit meer aan te klooien met het overzetten van contactpersonen, contacten kopieren naar google account samsung.

Verantwoordelijk voor de content en redactie. Als je eenmaal je contacten in je Google Contacten van je Gmail-account verjaardag foto maken instagram opgeslagen, dan kun je ze op iedere nieuwe GSM weer oproepen! Op die manier hoef je in de toekomst nooit meer aan te klooien met het overzetten van contactpersonen.

Tegenwoordig heeft iedereen wel een telefoon of smartphone waarbij het mogelijk is om je gegevens van je telefoon te synchroniseren.

Contacten importeren

Je nieuwe Samsung smartphone wil je natuurlijk snel testen. Als je gewend bent aan Google en Android, dan kan het interessant zijn om je contacten te importeren in je Gmail account. Het overzetten van al je contacten is natuurlijk het eerste dat je wilt doen. Mocht je er niet uit komen kan je altijd contact opnemen met de provider van je nieuwe mobiele abonnement, of onze redactie.

Kijk voor meer informatie op deze pagina: Ook interessant voor jou. Ren Dekker Mede-oprichter van Telefoonabonnement. Er zijn zwart shirt met witte letters wel een paar andere methoden voor Samsung contacten overzetten. Hoe zet je contacten over Contacten kopieren naar google account samsung Phone op je Samsung. Er zijn nog wel een paar andere methoden voor Samsung contacten overzetten.

Ren Dekker Mede-oprichter van Telefoonabonnement. Voor het overzetten vanaf andere toestellen kun je meestal een micro-USB-kabel, een pc of Mac gebruiken.

Contacten overzetten van iPhone naar Samsung

Al je contacten worden nu van je iPhone naar je Samsung gekopieerd. Heb je een Windows Phone en wil je je contacten synchroniseren? Al 6 jaar de grootste telefoon  vergelijkingssite. Vergelijk eenvoudig thuis vanuit je luie stoel.

Er zijn verschillende manieren om je contacten over te zetten naar je nieuwe telefoon. Mocht je tijdens de volgende stappen tegen vragen aan lopen. Er zijn verschillende manieren om je contacten over te zetten naar je nieuwe telefoon.

Zie ook:

Grootste zwembad van nederland

Reclame van telefoon verwijderen

Stadsdeelkantoor bos en lommer openingstijden

Bloesem fietsroute langs de linge

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Bibian 05.01.2019 12:44
Klik aan de linkerkant op Meer Andere contacten. Start met vergelijken Kies je gewenste internet- en belbundel, en vergelijk miljoenen aanbiedingen.
Neelke 06.01.2019 05:21
Vanuit een Gmail-account Stap 1:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiГ«ren van materialen is een actieve link naar de site natrosavall.com vereist! © natrosavall.com 2009-2018