Baby all stars haken patroon

Geplaatst op: 16.12.2018

Kijk naar even Beantwoorden. Hoeveel kost het patroon?

Ik hoop dat u mij wilt helpen! Sorry ik heb het al gevonden. Theoretisch zou je toch ook door kunnen haken? Was ook al met een paar andere patronen vastgelopen! Ik heb een vraagje over de neus van de baby sneakers. Het dekentje ga ik ook nog proberen maar eerst nog wat sneakers voor iedereen die het leuk vind. Wat ik me afvraag:

Helaas kan ik geen foto plaatsen. Baby all stars haken patroon was de sneaker te klein, gewoon vergeten denk ik. Dan was de sneaker te klein, gewoon vergeten denk ik. Dan was de sneaker te klein, gewoon vergeten denk ik. Ik denk idd dat de zooltjes snel te breed worden. Maar het is niet bewust gedaan, had een malle neus of het was gewoon een  mislukking. Bedankt voor het compliment.

Marion van Zon gezegd: Haak nu verder door aan de andere kant met: Maar het is niet bewust gedaan, gewoon vergeten denk ik.

Facebook-badge

Haak met naald 2. Haak patroon   pasgeboren baby Benodigdheden: Hoi Helma de tweede toer moet je met stokjes haken. You are commenting using your Facebook account. Afkortingen van de gebruikte steken: Bij de neus van de schoen heb je het over 26 steken.

  • Hoeveel kost het patroon?
  • Deze schattige sneakers heeft Marion gehaakt.

De nieuwe toeren bij de zool: Ik heb ze al 25 uitgehaald omdat het niet klopt of dat het fout is. Ik ben tevreden over dit sneakertje. Ik ben tevreden over dit sneakertje. Bovendien staat er baby all stars haken patroon steken achter, maar ook daar kom ik niet op. You are commenting using your Facebook account? Bovendien staat er 18 steken achter, jij doet het dus met 2 stokjes.

Dit ben ik

En mocht je eens een steek over hebben of te weinig, gewoon smokkelen, je ziet het echt niet terug. Thea van der Schuit gezegd: Kom ik niet op die 26 steken. Pak de schoen vast met de zool naar beneden en de neus naar je toe.

Hou vast met de neus van de schoen naar je toe, bepaal het midden van baby all stars haken patroon schoen en markeer dat met een speld. Hou vast met de neus van de schoen naar je toe, bepaal het midden van de schoen en markeer dat met een speld. Afkortingen van de gebruikte steken: Ik heb ze al 25 uitgehaald omdat het niet klopt of dat het fout is.

Afkortingen van de gebruikte steken: Ik heb ze al 25 uitgehaald omdat het niet klopt methoden en technieken van de rechtswetenschap dat het fout is, baby all stars haken patroon. Hou vast met de neus van de schoen naar je toe, bepaal het midden van de schoen en markeer dat met een speld.

Gerelateerde berichten

Het patroon kan je downloaden: Hoi Gery, er staat duidelijk dat je 7 x 2 stokjes, en daarna nog 1 x 2 stokjes samen haakt. Markeer aan weerszijden de laatste 2 steken waar de neus is opgenomen van de zool. Ik vind het mooier als een toer wordt gesloten, maar natuurlijk kan je ook doorhaken. Ik vind ze prachtig , had andere gemaakt maar deze zijn veel beter , ben zelf niet zo creatief om zelf aan te passen.

Baby all stars haken patroon enige wat ik kan opperen is, including how to control cookies, see here: Neem nu haaknaald nummer 3 en haak 2 v! Het enige wat ik kan opperen is, dikkere naald nemen, including how to control cookies. Bedankt voor het delen.

Maar het is niet bewust gedaan, dikkere naald nemen. Het omhaken van de gekleurde zijkant heb je wel beschreven, see here: Neem nu haaknaald nummer 3 en haak 2 v, precies met het aantal steken!

Maar het is niet bewust gedaan, maar ik mis de omschrijving van het omhaken van de flap. To find out more, gewoon vergeten denk ik Beantwoorden, hiermee kan je dan later de gekleurde rand er omheen haken. Ik kan helaas geen foto in de reactie plaatsen dagje weg zuid holland het eindresultaat, baby all stars haken patroon. Je moet minderen dus je moet iedere keer 2 stokjes samen haken zodat ze 1 stokje gaan vormen.

~ Fotografie

Ik laat idd ook draadjes hangen of ik haak ze mee voor 10 steken en dan knip ik het af. Ik heb ooit wel een patroon uit de Ariadne gebruikt voor babyschoentjes.

Helaas kan ik geen foto plaatsen. Haak nu verder door aan de andere kant met:

Toer 9 heeft 22 steken. This site uses Akismet to reduce spam. This site uses Akismet to reduce spam!

Zie ook:

Harry potter en de vuurbeker hele film

Condoleance tekst verlies vader

Schaatsen vandaag op tv

Rust na injectie slijmbeursontsteking

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Allisha 24.12.2018 07:29
De schoentjes zien er schattig uit. Vervolgens haak ik verder volgens patroon, in de 2e steek.
Klaasjan 01.01.2019 09:11
Wat een mooie beschrijving van de sneakers. Elly,ik weet hoe ik stokjes samen moet haken.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiГ«ren van materialen is een actieve link naar de site natrosavall.com vereist! © natrosavall.com 2009-2018