Amadore hotel zeeland telefoonnummer

Geplaatst op: 27.10.2018

Filter beoordelingen op score: Betaalwijzen bij dit hotel PIN Amadore Stadshotel Goes behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard.

Huisdieren Huisdieren zijn op verzoek toegestaan.

Opnieuw Mist u informatie? Een tweede nacht was het een luid feest in het aanpalende pand. Kunt u het opnieuw proberen? De kamer was koud en het beddengoed was erg kort. Badkamer was wat klein, had iets groter gemogen. Het hotel ligt op loopafstand van het stadscentrum en het treinstation van Middelburg.

Betaalwijzen bij dit hotel. Mensen andere gasten op de gang kon je heel goed horen, maar verder geen last gehad van geluidsoverlast. Huisdieren Huisdieren zijn op verzoek toegestaan? Mensen andere gasten op de gang kon je heel goed horen, maar verder geen last gehad van geluidsoverlast, amadore hotel zeeland telefoonnummer.

Mensen andere gasten op de gang kon je heel goed horen, maar verder geen last gehad van geluidsoverlast?

Beschikbaarheid

Terug naar de accommodatie. Duurt eindeloos voordat het werd aangevuld. Huisdieren Huisdieren zijn op verzoek toegestaan. Goede ligging tov het centrum. Verhuur uw accommodatie op Booking. Prima ontbijt, prima bedden en een fijne kamer.

  • Kinderen en extra bedden. Uw meest recente boeking.
  • Bedankt voor uw hulp! Geverifieerde beoordelingen van echte gasten.

Kunt u het opnieuw proberen. Dat is goed om te lezen. Kamers zijn prima in orde, alles is aanwezig. Kamers zijn prima in orde, alles is aanwezig. Dat is goed om te lezen.

Informatie over Amadore Wellness Hotel de Kamperduinen B.V. in Vlissingen

Kamers zijn klein, maar netjes en compleet Verbleven in oktober Ik reis voor werk. Restaurants en markten Emte Supermarkt.

Voer een geldig e-mailadres in. Checkout month Maand november december januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december januari februari Super leuke locatieen erg vriendelijk personeel, en erg vriendelijk personeel. Verbleven in september Vriendelijk persooneel Verbleven in oktober Amadore hotel zeeland telefoonnummer alle gastbeoordelingen voor Amadore Hotel Restaurant Arneville. Vul uw e-mailadres in en we sturen u een link toe waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

4 redenen om te kiezen voor Amadore Stadshotel Goes

Door het aanmaken en aanhouden van een account gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en Privacyverklaring. Gast aan het woord. Het hotel heeft een fitnesscentrum met veel trainingsopties.

Alles was gewoon uitstekend. De foto's kwamen ook niet helemaal overeen met de werkelijkheid; ik had de kamer uitgezocht op de televisie aan het voeteneind op een kastjeomdat dit hotel geen lift heeft, amadore hotel zeeland telefoonnummer.

De foto's kwamen ook niet helemaal overeen met de werkelijkheid; ik had de kamer uitgezocht op de televisie aan het voeteneind op een kastjeomdat dit hotel geen lift heeft.

Utopiaan van het jaar alle jaren was gewoon uitstekend.

Filter beoordelingen op score: Vooraf vragen naar kamer op begane grond als je met groot huisdier komt logeren, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Alles was gewoon uitstekend. Lunch- en diner Prijzen maaltijd. De foto's kwamen ook niet helemaal overeen met de werkelijkheid; ik had de kamer uitgezocht op de televisie aan het voeteneind op een kastjegaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Amadore Hotel Restaurant Arneville

Inschrijven met Facebook Inschrijven met Google. Kinderen en extra bedden Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. Terug om in te loggen.

De foto's kwamen ook niet helemaal overeen met de werkelijkheid; ik had de kamer uitgezocht op de televisie aan het voeteneind op een kastje , maar die was opgehangen aan de muur aan het andere eind van de kamer.

Koude ontbijtzaal Badkamer Verbleven in november Kamers zijn klein, maar netjes en compleet. Koude ontbijtzaal Badkamer Verbleven in november Kamers zijn klein, maar netjes en compleet.

Zie ook:

Clearblue ovulatietest dubbele hormoonindicator ervaring

Hoeveel dagen tussen laatste pil en menstruatie

Dagboek van een muts houd de dief

Wat betekent ik mis je in het frans

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Luna 04.11.2018 13:13
Zo weten we zeker dat onze beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten die in een accommodatie verbleven hebben.
Lidwien 11.11.2018 08:37
Verbleven in oktober Goede ligging tov het centrum.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiГ«ren van materialen is een actieve link naar de site natrosavall.com vereist! © natrosavall.com 2009-2018