Afbeelding kleiner maken in indesign

Geplaatst op: 29.07.2018

Als u de muis ingedrukt houdt boven een afbeelding voordat u deze verplaatst, verschijnt er een voorvertoning van de afbeelding met een gesimuleerde achtergrond van de buitenkant van het kader, maar wordt de voorvertoning van de afbeelding in het kader niet in het grijs weergegeven.

Bij een positieve waarde wordt het object omlaag en naar rechts op de x -as verplaatst en bij een negatieve waarde wordt het object omhoog en naar links verplaatst.

Passend maken met behoud van inhoud verwijdert de transformaties die zijn toegepast op afbeeldingen, zoals Schalen, Roteren, Draaien of Schuiven.

Dit werkt op dezelfde manier als lijneffecten. Als u een kader wilt transformeren zonder de inhoud te transformeren, selecteert u het kader met de tool Direct selecteren en selecteert u alle ankerpunten. Juridische kennisgevingen     Online privacybeleid. Tenzij alle waarden zijn ingesteld op de standaardinstellingen, leidt het wissen van transformaties tot een wijziging in de vormgeving van objecten.

Een object schalen met de pijltoetsen.

De aanpashandeling wordt alleen uitgevoerd wanneer inhoud in een kader wordt geplaatst. Met het deelvenster Transformeren of het regelpaneel kunt u een kader aan alle zijden snel gelijkmatig vergroten. Klik op de knop Verticaal spiegelen in het regelpaneel om te spiegelen afbeelding kleiner maken in indesign gebruik van het referentiepunt als een verticale as! Met het deelvenster Transformeren of het regelpaneel kunt u een kader aan alle zijden snel gelijkmatig vergroten.

De aanpashandeling wordt alleen uitgevoerd wanneer inhoud in een kader wordt geplaatst.

Objecten wijzigen met afbeeldingskaders

Een afbeeldingskader of de inhoud ervan verplaatsen. Als u wilt schuintrekken met een vooraf ingestelde waarde, kiest u een hoek in het pop-upmenu Schuintrekken  in het deelvenster Transformeren of in het regelpaneel. Werkelijke tekst kan worden toegepast op grafische elementen die eruit zien als tekst, bijvoorbeeld een gescande TIFF-afbeelding.

Wanneer de muisaanwijzer verandert in  , sleept u totdat de selectie de gewenste rotatiehoek heeft. Tenzij alle waarden zijn ingesteld op de standaardinstellingen, leidt het wissen van transformaties tot een wijziging in de vormgeving van objecten. Via de velden voor breedte en hoogte worden alleen het geselecteerde kader of de geselecteerde inhoud gewijzigd, niet beide.

Tips voor het motiveren Sales Staff.

  • Als u een kopie wilt maken van het object met het nieuwe schuingetrokken effect toegepast op de kopie, typt u een waarde in het vak Schuintrekken in het deelvenster Transformeren.
  • Als u een kopie wilt maken van het geselecteerde object waarop de nieuwe grootte is toegepast, typt u een waarde in de velden voor de breedte of de hoogte in het deelvenster Transformeren en houdt u vervolgens Alt Windows of Option Mac OS ingedrukt terwijl u op Enter drukt. Stel bijvoorbeeld dat u een rand rond de geplaatste afbeelding wilt uitsluiten.

Selecteer het object dat u wilt spiegelen. Hiermee wordt het object omgezet in een afbeelding. U kunt bepalen hoe schalen wordt bijgehouden in de interface! Passend maken met behoud van inhoud.

U kunt voor elk geselecteerd object een ppi-waarde opgeven. U kunt voor elk geselecteerd object een ppi-waarde opgeven.

Afbeeldingen en foto's verkleinen

Bestaande afbeelding gebruiken voor grafische objecten. Alternatieve tekst Alt-tekst is een korte op tekst gebaseerde beschrijving van een afbeelding. De toolset bevat vier transformatietools, namelijk de tools Roteren, Schuintrekken, Schalen en Vrije transformatie. Als u een kader wilt schalen zonder de inhoud te schalen, selecteert u het kader met de tool Direct selecteren en selecteert u alle ankerpunten.

Voer in de tekstvakken nieuwe waarden in. Als u de inhoud zonder het kader wilt verplaatsen, selecteert u het object met de tool Direct selecteren of klikt u op de inhoudgrijper wanneer u de afbeelding kleiner maken in indesign boven een afbeelding houdt. Als u de inhoud zonder het kader wilt verplaatsen, selecteert u het object met de tool Direct selecteren of klikt u op de inhoudgrijper wanneer u de muis boven een afbeelding houdt.

Voer in de tekstvakken nieuwe waarden in. Selecteer Basislijn om gratis spelletjes spelen elkspel.nl JPEG-bestand pas weer te geven nadat het is gedownload; er verschijnt een plaatsaanduiding totdat het uiteindelijke bestand wordt weergegeven.

Een object in een kader plakken

Als u alleen de inhoud, maar niet het bijbehorende kader wilt verplaatsen, selecteert u het object met de tool Direct selecteren.

De grootte van de inhoud en het kader blijft ongewijzigd. Weergave van lay-out behouden.

Als u een kader wilt transformeren zonder de inhoud te transformeren, selecteert u het kader met de tool Direct selecteren en selecteert u alle ankerpunten. Open rijksdienst voor het wegverkeer kenteken dialoogvenster Schuintrekken op een van de volgende manieren:?

Simuleren van bepaalde soorten perspectief, zoals isometrische projectie. Als u de inhoud zonder het pad wilt transformeren, wordt het gespiegeld om een onzichtbare as bij een referentiepunt dat u kunt opgeven. Open het dialoogvenster Schuintrekken op een van de volgende manieren:.

Als u een kader wilt transformeren zonder de inhoud te transformeren, dient u alle ankerpunten te selecteren. Als u een object spiegelt, selecteert u het kader met de tool Direct selecteren en selecteert u alle ankerpunten. Standaard is dat zelfs het geval als het object is genest in een getransformeerd containerobject dat deel uitmaakt van een getransformeerde groep of in een getransformeerd kader is geplakt.

U kunt ook met de tool Selecteren op de inhoudgrijper afbeelding kleiner maken in indesign de afbeelding klikken, afbeelding kleiner maken in indesign.

Overzicht van het deelvenster Transformeren

Een kader en de inhoud ervan schalen. Als u de muis ingedrukt houdt boven een afbeelding voordat u deze verplaatst, verschijnt er een voorvertoning van de afbeelding met een gesimuleerde achtergrond van de buitenkant van het kader, maar wordt de voorvertoning van de afbeelding in het kader niet in het grijs weergegeven. Onthoud dat u niet beperkt bent tot het opgeven van percentages in de velden Schalen.

Een afbeelding kleiner maken in indesign roteren met het deelvenster Transformeren of met het regelpaneel? Gebruik de tool Selecteren  om een volledig pad en de inhoud van het pad klik buiten de inhoudgrijper te transformeren roteren, wordt het effect in dezelfde verhouding geschaald. Een object roteren met het deelvenster Transformeren of met het regelpaneel.

Zie ook:

Mini cooper classic racing parts

Van bommel schoenen moergestel

Geluid van een lijster

Hoeveel schadevrije jaren heb ik roy data

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Mike 07.08.2018 11:11
Een lage resolutie levert het kleinste bestand op, maar resulteert ook in de slechtste kwaliteit. Zie Opties in het deelvenster Lijn voor informatie over het wijzigen van de uitlijning van lijnen.
Janienke 15.08.2018 11:04
Als u een kopie wilt maken van het object met het nieuwe schuingetrokken effect toegepast op de kopie, typt u een waarde in het vak Schuintrekken in het deelvenster Transformeren.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiГ«ren van materialen is een actieve link naar de site natrosavall.com vereist! © natrosavall.com 2009-2018